Zhduket 29 vjeçari nga Skenderaj (Foto)

31 July, 2016 | 2:56 pm

Januz Sejdiu nga fshati Prelloc, Komuna e Skenderajt, është zhdukur që nga e premtja, diku pas orës 18:00.

Familjarët e tij janë të shqetësuar dhje e kanë lajmëruar rastin në Polici, por ende askush nuk di asgjë për të.

Lajmi.net ka mesuar se ai punonte si taksist me një kombi privat, dhe momenti i fundit që e kanë parë është disa nga pasagjerët e tij kur i ka dërguar në QKUK.

Ai është vetëm 29 vjeçar, beqar dhe gjëra e tij bashkë me kombin janë gjetur pranë QKUK-së, te FARMED. Në këtë lloj veture, mësohet se janë gjetur edhe gjërat e tij personale, si kuleta, dokumentet e edhe telefoni.

Familjarët e tij i kanë thënë lajmi.net se nëse dikush e ka parë ose di diçka të lajmërohen në numrin :
049 – 431 – 151
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale