Vjen kënga më e re nga Gjiko “Je shku” (Video)

16 November, 2016 | 9:09 pm

Gjiko – Je Shku

Reperi nga Peja, Gjiko ka lansuar këngen e ti me të fundit “Je shku”.

Ndërsa muzika është krijuar nga producentit i njohur, Big Bang Beats, kurse tekstin e ka shkruar vet Gjiko.

Big Bang Beats, njëherit është edhe vllau i rep artistit Gjiko.
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale