Vështirë ta hiqni qafe KANDIDËN? Provoni Soda Bikarbonat

12 April, 2016 | 7:24 pm

Pas analizave është konstatuar se jeni me kandida? Mënyra më efikase, dhe pa efekte anësore për eliminimin e kandidës është SODA BIKARBONAT (njihet si: soda e bukes). Ka shije te kripur, është si rërë. Duhet ta shtyni me ujë (ujin ta keni aty gati).

2-3 luge gjelle në ditë. Vazhdoni 3 ditë me radhë, dhe pastaj do të shihni vetë se si zhduket kandida mbase edhe – për gjithë jetën. Por sa ta kuptoni që nuk keni më kandida ndërpriteni marrjen e bikarbonatit të natriumit.

Ju dëshirojmë shërim sa më të shpejtë!
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale