Keqmenaxhimi studentore një nga brengat e mija !

2 April, 2015 | 8:59 pm

Une Ramë Hajraj student në UHZ dhe njëkosishtë kryetar i OSP ,

Deklarojë :
Se Organizata e Studentëve të Pejës siq ju kam njoftuar ka qenë në pjesën e procedurave administrative të certifikimit dhe është ndaluar ky proces për vetmin qëllim që të mos me lejohet të jem pjesë e zgjedhjeve studentore që do mbahen në nivel universitarë nga personat rivalë .

Arsyejet e ketij ndalimi konsistojnë në faktin se une si individ dhe tashme si organizatë kam insistuar që qdo problem studentor të ngrihet në instancat më të larta dhe të mos lejojë një keqmenaxhim të përfaqësimit studentor .

Po një gjë po e deklarojë para jush në momentin që nuk do me lejohet që të shtri aktivitetin si organizatë në UNHZ une do i nenshtrohem procedurës administrative të shtrirjes së një dege të organizates tjetër , vetëm që t’ja arrijë synimit i cili është përfaqësimi studentor i dinitetshëm .

Gjatë ditës së djeshme në një debat me organizatën që aktualishtë udheheq në nivel universitar e ngrita një serë problemesh një ndër me kryesoret ishte që ju si përfaqësues studentor ku mbajtet mbledhjen e fundit të këshillit studentor si organi me i lartë i përfaqësimit studentor në nivel të njesisë akademike dhe e njejta vlen edhe për ju përfaqësues të parlamentit kur e mbajtjet mbledhjen e fundit për të diskutuar problemet studentore dhe një nga çeshtje të cilat u detyrova t’ja përmend ishte që në zyret që janë të dediktuar si zyra për studentë keni kriju ozipim total mbi to dhe i shfrytëzojnë si zyrë për fushata zgjedhore .

Pastaj ngritja e çeshtjes tjeter ishte drejtuar antarëve të PS se kerkova nga ta të më zhberthejnë fjalën OJQ ( Organizatë jo qeveritare ) , atherë i thash mirë pse solidarizoheni me politikën dhe e futni në pjesën e menaxhimit tuaj si organizatë .

Ne disa raste e shikojë se si mundohen të krijojnë elektoratë si me qenë pjesë e partive politike dhe jo e organizatave po ketë e kam zhberthy për faktin që shumica e partive politike krijojnë struktura brendapërbrenda ketyre organizatave që t’i përdorin për të shperndarë broshura të kanidatëve për deputet apo asambalistë në ambientët e fakultetit .

Nese ju student keni krijuar një vezion të qartë se qfarë po ndodh me keto organizata atherë është koha për të sjellë ndryshime .
Une si organizatë në procesim të certifikimit apo si nëndegë e një organizate tjerët do jem kundër ketyre gjerave do luftojë me gjithë qenien time në sjelljen e drejtësisë .Une do jem kundër qdo partie politike për vetmen arsyeje që sdo lejojë që të jetë pjesë e komandimit tyre .

Nese mendoheni që une mund t’ju përfaqësojë interesat e juaja ,
Ateherë bashkohu misionit tonë .

/Ramë Hajraj/
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale