Sportistët në pritje të shpërblimeve për rezultatet e treguara në 2013

30 January, 2014 | 9:25 am

 

Në Kino Teatrin “Jusuf Gervalla”, në Pejë, me datë 02.02.2014, e diele, në ora 19:00, Peja Shpall Sportistin për Vitin 2013.

Në këtë ceremoni të organizuar do të shpërblehen, Sportistja e vitit, Sportisti i vitit, 10 sportistet e dalluar, 10 sportistët në perspektiv, Klubi i vitit, Treneri i vitit, Kontribuesi i vitit për sport,…etj.

Të gjitha shpërblimet që do ti ndahen sportistëve do të dorëzohen nga personalitetet të Komunës së Pejës, kështu thuhet në faqen zyrtare të DKRS-së

Ky organizim është vjetore, dhe shpërblehen secili sportist/e i të cilët kanë treguar suksese në vitin që lamë pas.

 

 

 
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale