Kosovo's Majlinda Kelmendi receives the gold medal after winning the women's 52-kg judo competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 7, 2016. (AP Photo/Markus Schreiber)

Votoni – Majlinda Kelmendin për xhudisten më të mirë të vitit 2016

Mbretëresha e kategorisë -52kg, dhe njëherit kampionja olimpike, Majlinda Kelmendi meriton voten tonë.

Votimi juaj radhitë kampionen tonë aty ku e meriton në numrin një të xhudos botërore në konkurencen e femrave.

Linku ku mund të votoni: http://yearendvoting.ijf.org/judo/app?app_data=L2p1ZG8vanVkb2thL2NhdGVnb3J5L3llYXIvanVkb2thLzM%3D

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale