judo-adem

Shpat Zeka e Fjolla Kelmendi xhudistët më të mirë në turneun “Adem Jashari” në Prishtinë

Sot në Prishtinë Federata e xhudos së Kosoves organizoj turneun ndërkombetar të xhudos “Adem Jashari”.

Në këtë turne morren pjesë të gjitha klubet e Kosovës dhe klubet nga Shqipëria, Maqedonia dhe Kroacia.

Turneu u mbajt për xhudistet e grupmoshes së kadetëve dhe seniorëve.

Klubi më i mirë u shpall KXh “Ippon” nga Peja me 15 medalje të arta.

Xhudistët më të dalluar të turneut u shpallen, Fjolla Kelmendi (KXh “Ippon”) për femra dhe Shpat Zeka (KXh “Ippon”) për meshkuj, shkruan faqja zyrtare kosovajudo.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale