ccc

Shaptahoviç: Faleminderit Kosovë (VIDEO)

Samir Shaptahoviç e ka dhënë një intervistë ndryshe për “Zërin”, përmes së cilës ka folur për ish-skuadrat, tifozët, qytetet dhe për eksperiencën në Kosovë.

Fundori i Pejës e jep po ashtu mendimin e tij për basketbollin kosovar, flet për ndeshjet që s’do t’i harrojë kurrë, për bashkëlojtarët më specialë që kishte dhe përgjigjet se a ishte lojtari më i mirë në basketbollin e pasluftës.

Samiri nuk lë pa iu përgjigjur as pyetjes për femrat e Kosovës, Facebookun dhe nusen që e gjeti në Kosovë.

Më poshtë mund ta shikoni intervistën e veçantë të Samir Shaptahoviçit për Zërin, pak para nisjes së tij për në Malin e Zi, prej nga edhe do ta marrë rrugën e gjatë drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ku do t’i bashkohet familjes së tij./Zëri/

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale