KB-Peja

Peja peson humbje ne Tivat

Peja ka pesuar humbjen e tret ne Ligen Ballkanike pasi u mposhtë nga Teodo 78-71 .

Pejanet ja nisen mirē qerekun e pare ku e mbyllen ne te mire te tyre 25-14 , Mirpo ne qerekun e dyte Teodo rikthehet ne loje dhe e mbyll pjesen e pare 41-40, Teodo ishte me e mire edhe ne qerekun e tret dhe te katert dhe keshtu fitoj ndeshjen 78-71 , Hajrizi ishte me i miri me 23 pike tek Peja me loje te mire u dallua Petkovic me 15 pike ndersa kete ndeshje Shaptahu deshtoj pasi nuk shenoj as nje pike.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale