20150120_192146

Peja mposhtet ne Karagaç

Peja ka pesuar humbje ndaj Risklit

91-93.

Pjesa e pare u mbyll ne te mire te mysafirve 44-41 ,edhe ne qerekun e tretë Riskli ishte me e mire se Peja pasi e mbyllen ne epersi 70-65 ,qerekun e katert pejanet u munduan me te gjitha

forcat qe ta fitojn ndeshjet mirpo ne fund nuk ariten pasi humben per 2 pike 93-91.Lojtaret me te dalluar te Peja ishin
Shaptahu 33 pike ,Brkic 15.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale