vc

Peja mposhtë leht Besen

Peja ka filluar sezonin pranveror me fitore pasi mposhti me lehtesi Besen 96-58.

Edhe pse Pa Samirin e Shimen Veselin Peja ishte shume me e mire se Besa pasi shkelqyen lojtaret Hajrizi e Hajdari ne kete takim. Qerekun e pare Peja e mbylli ne epersi prej 11 pikve 22-11 ne qerekun e dyte Pejanet shtuan epersin dhe mbyllen pjesen e pare ne epersi 40-17, qereku i tret dhe i katert u percoll me te njejtin ritem Peja ne fund fitoj ndeshhen 97-58 Hajrizi shenoj 25 pike e Art Hajdari 19 pike. .

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale