Basketboll-nga-takimi-Sigal-Prishtina-Peja

Peja luan kunder Teodos

Ballkan Liga

Peja sonte do ta zhvilloj ndeshjen e radhes ne Ballkan Liga ku do te ndeshet me Teodon ne Tivat , kjo ndeshje zhvillohet prej ores 18:00 , Peja ka bere ndryshime ne formacion para ketij takimi ku ka larguar Pulkon e Simovicin ndersa ne radhet e veta ka sjellur Rugoven e Petkovicin.Basketboll-nga-takimi-Sigal-Prishtina-Peja

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale