14

Organizime të njëpasnjëshme nga Lidhja Komunale e Sportit Shkollor

Në palestrën e sporteve “Karagaçi” në Pejë, me datë 23.04.2014, e Mërkurë, me fillim nga ora 11:00, mbahen garat në basketboll për shkollat e mesme të ulëta dhe shkollat e mesme të larta.

Faqja zyrtare e Lkssh-së njofton se gara e 23 prillit organizohen vetëm në konkurrencën e femrave, ndërsa të premten vazhdojnë me garën në konkurrencën djemve në basketboll, ku ndeshja e para fillon në ora 11:00, në palestrën “Karagaçi”.

Organizimet nga Lkssh-së me datë 23 prill nuk ndalen me kaq në ora 16:00 në SHMU “Dardania”do të bëhet tërheqja e shortit në sportin e Shahut.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale