jakup

Mbahet takimi i kuvendit të Lidhjes Komunale të Sportit Shkollor në Pejë (FOTO+OARARI GARAVE)

Në ambientet e Shkolles Fillore “Dardania” në Pejë, me datë 13.11.2014, është mbajtur mbledhja e kuvendit të Lidhjes së sportit shkollor të qytetit të Pejës.
Në këtë takim ishinë prezent të gjithë pedagogët e landës së Kulturës Fizike, të cilët janë përfaqësues të Shkollave të Mesme të Ulëta dhe Shkollave të Mesme të Larta, të komunës së Pejës.

Sipas faqes zyrtare të Lkssh-së në Facebook, gjatë takimit jabnë marrë disa vendime të rendësishme për ecurin e kësaj Lige të sportit shkollor.
Raporti nga kuvendi i mbajtur do ti dërgohet Drejtoris së Arsimit dhe Dkrs të Pejës.
Ndërsa, kryetari i Lkssh-së Agron Sheremeti, si dhe sekretari Jakup Kasapolli, për mbarë opinionin e gjërë kanë publikuar edhe orarin e fillimit të ndeshjve në sportin e Basketbollit.

 

 

Lajmërim për gara komunale

Me 14.11.2014 u hodh shorti për garat komunale në basketboll. për shkolla të mesme të larta.
Dita ,ora dhe vendi, si dhe çiftët për të dy konkurrencat:
VAJZAT:
E Merkurë 19.11.2014
Ora 13.oo Palestra e SHMU “Dardania”Pejë
SHML “Ali Hadri”-“Bedri Pejani”
13.30 Mjeksia –fituesi i ndeshjes së parë

DJEMT:
E Enjte 20.11.2014, Palestra e SHMU “Dardania”Pejë
Ora 13.oo
SHML “Mjekësia” – “Ali Hadri”
13.30
“Odhise Paskali”- Bedri Pejani”
14.15
Fituesi i çiftit: Mjekesia e Ali Hadri – “Shaban Spahija”
Ora 15.oo Finalja:
Takohen fituesi i ndeshjes së tretë me fituesin e ndeshjes Odhise Paskali – Bedri Pejani.
p.s.Pedagogët sportiv të respektojnë orarin dhe nxënësit të vijnë me atlete të palestres.!
njofton sekretari i LKSSH -J.K

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale