JAKUPI1

Lkssh: Rezultatet e garës në futsall për shkollat e mesme të larta në Pejës

Në palestrën e sporteve “Karagaçi”, me datë 26.03.2014, e Mërkur, është mbajtur garat komunale në futsall për shkollat e mesme të larta në konkurrencën e djemve.

 

Shkollat të cilat morën pjesë në garën e futsall-it ishin :

1. SH.M.L Bedri Pejani
2. SH.M.L Ali Hadri
3. SH.M.L Shaban Spahija
4. SH.M.L Mjeksia
5. SH.M.L Odhise Paskali
6. SH.M.L Cambridge
7. SH.M.L Euro scholl

Rezultatet e ditës së parë ishin këto:

Mjekësia- Ali Hadri 0 : 7
Bedri Pejani- Cambridge 3 : 0
Shaban Spahija – Odhise Paskali 6: 2

Rrethi i dytë:

Bedri Pejani –Ali Hadri 2 : 0
Shaban Spahija –Euro school 4: 1

Të premten më 28 Mars në ora 12:00 për vendin e parë nëfinale takohen:
Bedri Pejani dhe Shaban Spahija./Lkssh/

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale