gg

Lkssh: Qershori sjell përballjet e garave Republikane në sportet shkollore

Për të gjithë nxënësit/et të cilët kanë qenë të interesuar për datën e sakt të ndeshjeve për garat Republikane, gazeta jonë në bashkpunim me këshillin drejtues të Lkssh-së, ju sjellin datat e sakta në të gjitha sportet e Lidhjes Komunale të Sportit Shkollor.

Lidhja Komunale e Sporit Shkollor përmes faqes zyrtare në rrjetin social “Facebook” njofton se: Ekipet shkollore, fituese në sportet përkatese për regjionin e Pejës, të cilët do të perfaqesojn shkollat e tyren nga regjioni i Pejës në garat republikane në Prishtinë, kanë këtë orar:
10 Qershor 2014: Hendbolli,Basketbolli dhe Ping Pongu
11 Qershor 2014: Volejbolli,Futsalli dhe Shahu
12.Qershor 2014: finalet e Basketbollit,Futsallit,Hendbollit dhe Volejbollit
16.Qershor 2014: garat atletike në Mitrovice.
Për çdo detaj tjeter definitiv lidhje me aktivitetet e Lkssh-së do të njoftoheni me kohë.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale