10

Lkssh: Përmbyllje e suksesshme e turnirit të futsall-it në Junik

Në palestrën e sporteve në Junik, me datë 18.04.2014, është zhvilluar gara ndërkomunale në Futsall.

Gara ndërkomunale mblodhi gjithsej 11 shkolla  në dy nivelet, shkollat e mesme të ulëta dhe shkollat e mesme të larta, gara këto të zhvilluara në dy gjinitë. Përndryshe garat ndërkomunale janë ndjekur nga një numër i madh shikuesish  nga rajoni i Pejës, thuhet në faqen e Lkssh-së.

 

Pjesëmarrës ishin këto shkolla:
SHMU – Vajzat:
1.”Xhemal Kada”-Pejë
2.”Heronjt e Kombit” –Strellc i Ult (Deçan)
Djemt:
1.”Hysni Zajmi” –Vrellë (Istog)
2.”Migjeni” –Gllogjan (Pejë)
3.”Lidhja Prizrenit” –Deçan
4.”Edmond Hoxha” -Junik

SHML- Vajzat:
1.”Ali Hadri”Pejë
2.”Kuvendi Junikut”-Junik
Djemt:
1. ”Bedri Pejani”-Pejë
2. ”Kuvendi Junikut”-Junik
3. ”Haxhi Zeka”-Istog

Rezultatet e takimeve ishin këto:

SHMU – Vajzat:
Heronjët e Kombit – Xhemal Kada 5:o (o:3 RZ)

SHMU – Djemt:
Migjeni – Hysni Zajmi 3 : 0
Edmond Hoxha –Lidhja Prizrenit 3:5 (3 : o RZ)

Në finale:
Edmond Hoxha – Migjeni 4:3

SHML-Vajzat:
Kuvendi Junikut – Ali Hadri 6:3

SHML – Djemt:
Bedri Pejani – Kuvendi Junikut 3:4
Kuvendi Junikut – Haxhi Zeka 1: 1( 5:3 PN)

Për garat republikane me 9, 10 dhe 11 Maj në Prishtinë, u kualifikuan këto ekipe shkollore:

SHMU: Xhemal Kada-Vajzat
Edmond Hoxha –Djemt
SHML: Kuvendi Junikut –Vajzat
Kuvendi Junikut – Djemt

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale