23

Lkssh: Gjimnazi “Bedri Pejani” kampion të basketbollit

Në palestrën “Karagaçi” në Pejë, me datë 25.04.2014, në garën e basketbollit e cila u organizuar nga Lidhja komunale e sportit shkollor , i takoj Gjimnazit “Bedri Pejani” ku patën një paraqitje të shkëlqyeshme kundrejt shkollave kundërshtare.

Pas kësaj gare të fituar, Gjimnazi “Bedri Pejani” do ta përfaqësoj Pejën, në garat ndërkomunale të regjionit të Pejës, thuhet në njoftimin e Lkssh-së.

Pjesëmarrëse ishin këto 6 shkolla :

1.“Ali Hadri”
2.“Shaban Spahija”
3.“Bedri Pejani”
4.“Euro School”
5.“Mjekësia”
6.“Odhise Paskali”

Rezultatet e takimeve ishin këto:

Xhiro e parë:
Sh.Spahija –Mjekësia 17: o8
O.Paskali – B.Pejani 12: 26
E.School – A.Hadri 21:o8

Xhiro e dytë:
B.Pejani – Sh.Spahija 23: 16

Finale:
B.Pejani – E.School 28: 2o

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale