7

Lkssh: 7 maji, përcakton më të mirët drejt garave republikane

Përballjet do të jenë në konkurrencën e meshkujve dhe do të takohen këto shkolla:

Shkolla e Mesme e Ulët: “Martin Camaj” (Gurakoc) vs “Vaso Pash Shkodrani” (Pejë)

Shkolla e Mesme e Ulët: “Bedri Pejani” (Pejë) vs “Haxhi Zeka” (Istog)

 

Pas garës me 7 maj, do të publikohen ekipet shkollore si përfaqësuese të regjionit të Pejës në të gjitha disiplinat sportive për garat republikane, thuhet në faqen e Lkssh-së./GazetaLokale/

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale