3

Kastrati ì Baranit premton fitore

Kastrati ì Baranit premton fitore.

Neser zhvillohet derbi ì Liges se Dytë ndermjet Lugit Baranit dhe Luftetarit.
Futbollisti i Lugit te Baranit Etnik Kastrati premton fitore ndaj Kf Luftetari , lojtari me pak fjalë per faqen tonë u shpreh jemi të pergaditum per këtë takim gjatë gjithë javes dhe nuk pranojm rezultat tjeter perveq fitores , atmosfera brenda klubit është shumë e mirë ju bej thirrje tifozve tanë te jenë ne stadion qe te na jepin perkraje , dhe keshtu të marshojm se bashku drejt liges se parë.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale