2a

Bujar Nishani: Nderi i Kombit, Majlinda Kelmendi (FOTO)

Kampionia Botërore në Xhudo për kategorin -52kg, Majlinda Kelmendi, është nderuar nga Presidenti Shqiptar Bujar Nishani, për arritjet e sajë kulminante në sportin e xhudos, ku edhe njëherit rankohet në vendin e parë me maksimumin e pikëve nga të gjitha kategorit.
“Në takim me dy herë Kampionen e Botës, Majlinda Kelmendi. “Nderi i Kombit” për atë që e ngriti në majën e vlerësimit botëror emrin e shqiptarit dhe vlerat e Kosovës” shkruan Nishani në rrjetin social Facebook.
“Nderi i Kombit ” Është Dekorata që sot Presidenti Shqiptar Bujar Nishani ndau për Xhudisten Kampionen e Parë Boterore në Histori të Popullit Shqiptar,Na nderove shume i respektuari President” shkruan trajneri Driton Kuka.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale