mm

Besa mposhtë Vellaznimin

Besa e mposhtë Vellaznimin

Besa ka aritur ta mposhtë Vellaznimin 2 me 0 dhe ta mbyll sezonin vjeshtor me fitore .

Besa ja nisi furishem ndeshjen duke sulmuar nepermjet Rexhes mirpo pa sukses dhe keshtu pjesa e parë u mbyll me rezultat 0 me 0 ,pjesen e dyte Pejanet menjeher shenuan pas nje aksion te bukur nepermjet Karahodes ne minuten e 47 , zhvillohej minuta e 69 dhe Rexha pas nje depertimi te bukur ariti ta sherbej per mrekulli Nallbanin dhe ky shenoj per 2 me 0 ,pra kjo ndeshje perfundoj ne te mirë te Beses 2 me 0.

Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale