gg

Lkssh: Qershori sjell përballjet e garave Republikane në sportet shkollore

Për të gjithë nxënësit/et të cilët kanë qenë të interesuar për datën e sakt të ndeshjeve për garat Republikane, gazeta jonë në bashkpunim me këshillin drejtues të Lkssh-së, ju sjellin datat e sakta në të gjitha sportet e Lidhjes Komunale të Sportit Shkollor. Lidhja Komunale e Sporit Shkollor përmes faqes zyrtare në rrjetin social “Facebook” […]

q

Lkssh: Nxënësit nga Peja, Kampion të Basketbollit Regjional (FOTO)

Në palestrën “Karagaçi” në Pejë, me datë 07.05.2014, me fillim nga ora 11:00, u zhvilluan dy ndeshjet finale në basketboll të shkollave të ulëta dhe të mesme, gara këto të organizuara nga Lidhja Komunale e Sportit Shkollor. Ballafaqimi i parë erdhi ndërmjet SH.M.U- V.P Shkodrani (Pejë) dhe Martin Camaj (Gurakoc), ku djelmoshat pejan u treguan […]

7

Lkssh: 7 maji, përcakton më të mirët drejt garave republikane

Përballjet do të jenë në konkurrencën e meshkujve dhe do të takohen këto shkolla: Shkolla e Mesme e Ulët: “Martin Camaj” (Gurakoc) vs “Vaso Pash Shkodrani” (Pejë) Shkolla e Mesme e Ulët: “Bedri Pejani” (Pejë) vs “Haxhi Zeka” (Istog)   Pas garës me 7 maj, do të publikohen ekipet shkollore si përfaqësuese të regjionit të Pejës […]

23

Lkssh: Gjimnazi “Bedri Pejani” kampion të basketbollit

Në palestrën “Karagaçi” në Pejë, me datë 25.04.2014, në garën e basketbollit e cila u organizuar nga Lidhja komunale e sportit shkollor , i takoj Gjimnazit “Bedri Pejani” ku patën një paraqitje të shkëlqyeshme kundrejt shkollave kundërshtare. Pas kësaj gare të fituar, Gjimnazi “Bedri Pejani” do ta përfaqësoj Pejën, në garat ndërkomunale të regjionit të Pejës, thuhet […]

17

Lkssh: Rezultatet nga garat e Basketbollit dhe Shahut (

Me datë 23 Prill, u zhvilluan garat komunale të sportit shkollor në Basketboll konkurrenca e vajzave si dhe garat në Shah. Sipas sekretarit të Lkssh, Jakup Kaspolli, ekipet fituese përfaqësojnë Komunën e Pejës, në garat ndërkomunale të regjionit të Pejës. Më të suksesshmit të garave u shpërblyen me çertifikata dhe kupa. Me 25 Prill, në ora […]

14

Organizime të njëpasnjëshme nga Lidhja Komunale e Sportit Shkollor

Në palestrën e sporteve “Karagaçi” në Pejë, me datë 23.04.2014, e Mërkurë, me fillim nga ora 11:00, mbahen garat në basketboll për shkollat e mesme të ulëta dhe shkollat e mesme të larta. Faqja zyrtare e Lkssh-së njofton se gara e 23 prillit organizohen vetëm në konkurrencën e femrave, ndërsa të premten vazhdojnë me garën në konkurrencën […]

10

Lkssh: Përmbyllje e suksesshme e turnirit të futsall-it në Junik

Në palestrën e sporteve në Junik, me datë 18.04.2014, është zhvilluar gara ndërkomunale në Futsall. Gara ndërkomunale mblodhi gjithsej 11 shkolla  në dy nivelet, shkollat e mesme të ulëta dhe shkollat e mesme të larta, gara këto të zhvilluara në dy gjinitë. Përndryshe garat ndërkomunale janë ndjekur nga një numër i madh shikuesish  nga rajoni […]

7

Liga Komunale e Sportit Shkollor vazhdon me garat në Basketboll, Futsall dhe Shah

Sipas faqes zyrtare të Ligës Komunale të Sportit Shkollor, paraqitja e ekipeve shkollore për garat komunale në Basketboll dhe Shah, behet deri me datë (18.03.2014). Garat në sportin e Basketbollit, do të zhvillohen në të dy gjinitë, dhe vlen për shkollat e mesme të larta dhe shkollat e mesme të ulëta. Ndërsa ekipet e shahut […]

JAKUPI1

Lkssh: Rezultatet e garës në futsall për shkollat e mesme të larta në Pejës

Në palestrën e sporteve “Karagaçi”, me datë 26.03.2014, e Mërkur, është mbajtur garat komunale në futsall për shkollat e mesme të larta në konkurrencën e djemve.   Shkollat të cilat morën pjesë në garën e futsall-it ishin : 1. SH.M.L Bedri Pejani 2. SH.M.L Ali Hadri 3. SH.M.L Shaban Spahija 4. SH.M.L Mjeksia 5. SH.M.L […]

Rezultatet