Pse të Reklamoni tek Ne?

Gazeta Lokale për dallim nga çdo portal apo gazetë tjetër ofron marketing të targetuar për qytetin e Pejës. Gazeta Lokale sjell tek lexuesit lajme nga qyteti i tij, kështu që të gjithë lexuesit e njëkohësisht edhe ata që shohin reklamën tuaj janë nga vendi ku biznesi juaj operon.

Gazetarët tonë nga Peja kanë për detyrë që lexuesve të vet t’ju sjellin lajme origjinale më shpejtë se të tjerët.

Gazeta Lokale duke përdorur mjetet dhe zhvillimet e fundit të teknologjisë i ofron reklamuesit/klientit detaje dhe statistika të sakta në kohë reale për suksesin e reklamës.

Deri më tani Gazeta Lokale njeh rreth 10,000 lexues unik, ku 60% prej tyre janë lexues të rregullt. Në muajin e parë të operimit, Gazeta Lokale ka pasur më shumë se 22,000 faqe të lexuara, ndërsa lexueshmëria është në rritje nga java në javë.


Shkarko Çmimoren
Disa nga Format e Reklamimit
Desktop
Mobile

Format dhe Llojet