Pejë: Vjedhje e rënd në lagjen Dardania 1

23 June, 2014 | 9:39 pm

Burime të afërta të Gazetës Lokale kanë bërë të ditur se me datë 22.06.2014, rreth orës 20:30 ka ndodhur një vjedhje e rënd në lagjen Dardania  1.

Mbrëmë rreth orës 20:30, në lagjen Dardania 1 në Pejë, ka ndodhur një vjedhje e rënd ku kryerësit e kësaj vepre kanë depërtuar në shtëpinë e B.R,  dhe i kanë vjedhur stoli prej ari, bizhuteri dhe një shumë e konsiderueshme të hollave.
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale