Pejë: Dhurohet banesë për familjen e veteranit të ndjer Gazmend Zeka

12 December, 2016 | 10:36 am

Ky projekt bamirës është mundësuar nga Shoqata “Peja” në Londer.

Kryetari i shoqatës Lutfi Gashi u shpreh me këto fjalë për ketë gjest bamirës.

“Të ndëruar miq, në emër të shoqatës “Peja”në Londër desha t’iu falenderoj të gjithë juve antarët e shoqatës dhe të gjithë atyre që kontribuan për realizimin e këtij projekti madheshtor. Një projekt që vërtet sjelli lumturi në mesin e familjes se Veteranit te Luftes, te ndjerit Gazmend Zeka, dhe la përshtypje të mirë gjithandej në Kosovë dhe në diasporë”.

Familjes Zeka I uroj që ta gëzojnë e ta trashëgojnë këtë banese.Me respekt Shoqata” Peja” Londer.

https://www.facebook.com/lutfi.gashi.18/videos/10211166072858418/
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale