Pejë: Arrestohen dy persona

14 November, 2016 | 1:53 pm

Njësia policore në rajonin e Pejës, duke qenë në pikë kontrolli ka ndalur një veturë me targa vendore me të cilën po udhëtonin dy të dyshuar, meshkuj.

Gjatë kontrollit te i dyshuari i parë është gjetur në posedim dhe konfiskuar një revole me gas dhe 13 fishek, kurse tek i dyshuari i dytë është gjetur një revole M-57 dhe 25 copë fishek 7.62 mm.

Gjatë kontrollit te i dyshuari i parë është gjetur në posedim dhe konfiskuar një revole me gas dhe 13 fishek, kurse tek i dyshuari i dytë është gjetur një revole M-57 dhe 25 copë fishek 7.62 mm.

Të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale