Kosova merr çmim në ‘ANOC Awards’

15 November, 2016 | 9:47 pm

Majlinda Kelmendi, ka marrë çmimin në ceremoninë e sivjetme të ndarjes së çmimeve – ‘ANOC Awards 2016’.

Kosova u përfshi në grupin e shteteve që për herë të parë nderoheshin me çmim dhe e gjitha kjo pasi Majlinda fitoi Medaljen e artë në Lojërat Olimpike, ‘Rio 2016’, shkruan Telegrafi.

“Sonte Kosova merr shpërblimin më të madh në histori si ‘Breakthrough National Olympic Committee’ të Lojërave Olimpike duke iu falënderuar Medaljes se artë të Majlindës në Rio ’16!”.
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale