Japonia me dokumentar për xhudon në Kosovë

29 February, 2016 | 8:25 pm

Sukseset e xhudos kosovare në nivelin ndërkombëtarë ka tërhequr vëmendjen edhe të mediave botërore.

Televizioni shtetëror japonez është duke bërë një dokumentar mbi sukseset e xhudos kosovare, këtë e ka bërë të ditur trajneri pejan i xhudos Driton Kuka përmes faqes zyrtare në Facebook.“Me miqtë japonez, të cilët janë nga Televizioni Shtetëror japonez po bëjnë një dokumentar për rrugëtimin e xhudos drejt sukseseve. Më kërkuan t’i dërgoj aty ku e gjej inspirimin dhe motivacionin, e shkova te i pesti në Grykën e Rugovës, aty ku ndjehem më së miri në botë”, ka shkruar Kuka.

Image

/rtv21/
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale