Familja Maraj nga Peja, ka nevojë për ndihmë (VIDEO)

22 November, 2016 | 10:45 pm

Në Pejë një familje jeton në kushte të rënda ekonomike.

Pos kësaj, një anëtar i familjes së Astrit Marajt ka edhe probleme serioze me shëndetin, njofton Klan Kosova.

Për më shumë detaje, kronikë e zgjeruar nga gazetarja Mejreme Gashi.
Ndalohen të gjitha shkrimet dhe komentet që përmbajnë gjuhë diskriminuese,denigruese, të urrejtjes apo të nxitjes së veprimeve penale