Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Kodra Boge
039/+37744/695-488
Relax Rugova Boge
+37744/129666
Guri Kuq Kuqishte—Rugovë
039/+37744/150551
Mulliri Drelaj -Rugovë
044 / 142-810
Villa GENTI-A Radafc te Pejës
044/268/496