Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Odhise Paskali Haxhi Kastrati

044-168859
Smajl Hajdaraj Hasan Qeta

044-344607
Xhemajl Kada Nimon Alijaj

044-669386
Dardania Drita Myrtaj

044-222092
Ramiz Sadiku Arif Ademaj

044-457969
Tetë Marsi Hydaverdi Spahija

044921666
Lidhja e Prizerenit Teuta Kreka

049691074
Asdreni Adem Nikqi

044267894
Vaso Pash Shkodrani Syndyze Loxha

049-811374