Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Shkolla për gjuhë të huaja Elita 21 Rr. Xhemajl Shkololli Pejë
044605056
Shkolla e Skijimit Dardani Fshati Bogë Pejë
044275489
Shkolla e Matematikës Dituria Rr. Ardijan Krasniqi Pejë
044152316
Perparimi- Drelaj Ramiz Qoraj

044-644998
Migjen-Gllogjan Ali Gashi

044-152052
Deshmoret Kombit- Baran Naim Krasniqi

044-344601
28 Nentori -Raushiqi Ismet Zekaj

044-291194
Fan Noli – Kryshec Minire Hysenaj

044-957914
Mehmet Soshi- Llozhan Miftar Hoxha

044-164415
Pjeter Budi-Poqest Smajl Shala

044-161969
Naum Veqilharxhi- Kliqin Abdyl Haradinaj

044-114917
Zef Serembe- Gllaviqic Valdete

049-130406
Haxhi Zeka- Zahaq Besim Berisha

044-252118
Skender Qeku – Qyshk Hasime Gashi

044-195511
Rilindja – Trestenik Xhevahire Zymberi

044-138969
Ali Kelemendi- Nabergjan Ragip Zymberi

044-251874
Skenderbeu- Treboviq Hamdi Alushaj

044-429280
Sami Frasheri-Ozdrim Haxhi Shala

044-189718
7 Shtatori-Vitomeric Draga Babaqiq

044-344603
Hil Mosi-Jabllanic Riza Mujaj

044-223569
Lidhja e Pejes Naim Husaj

044-266863
Euro Scull Xhavit Qallaku

044-125378
Cambridge Jakup Beqaj

044138366
SH.M e Muzikes Gjergj Bibaj

044138048
Sh.M Mjeksis Artan Demaj

044-921025
Ali Hadri Vehbi Shala

044-189716
Bedri Pejani Musa Nikqi

044-142-935
Shaban Spahija Suzana Matoshi
044-221040