Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Rrobaqepse “Afka” Mbreteresha Teutë (Semitronix), 30 000 Pejë
045 542 439