Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Restaurant Ujvara e Drinit Radavc Pejë
044/219-402
Motel Restaurant Mulliri Rugovë Pejë
044/142-810
049/622-413
Motel Restaurant Gryka Rruga Pejë-Rugovë, kilometri i 13-të Pejë
+377 044 148-348
+377 044 732-771
+386 049 421 152
Bjeshka fshati Shtupeq i madh—Rugovë
044/291394
Restaurant Univers –Peja Pejë
039/+37744/138759
Pizza Max Pejë, 30300 Pejë
+377 44 233 233
049 233 233
EuVision vilijam voker, 30000 Pejë
044251503