Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Kopshti i fëmijëve Shpresat Rr. Emrush Myftari Nr.172 Pejë
039/423-420
Qerdhja e Fëmijëve Engjujt e Parajsës rr. Medlin Olbrajt Pejë
044221414