Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

LAS VEGAS A. Qelaj nr. 35
044/349 062
049/349 062
DHËMBI Pejë
044/179 175
Ambulanta Pediatrike Dr Xhafer Dema rr. Leke Dukagjinin NR.80 Pejë
044/044-309
044/125-309
Ambulanta Specialistike Neuro rr. Mbreti Piro Pejë
044220722
Dr Ilirjana Sheshi Shkelzen Haradinaj Pejë
044/200-188
044/200-287
Ordinanca e Fizioterapisë Diti rr. Banjë e Pejës Pejë
044223711
Ordinanca Ortopedike Ortogram rr. Ish R. Buriqi 323/2 Pejë
044125463
Barnatore Forta
044364149
049339032
Ordinanca Keka Med Pejë
Ordinanca Keka Med
Ordinanca Specialistike Ortopedike Ortopedia rr. 12 Qershori 45 Pejë
044137643
Ambulanca Specialistike rr. 26 Nëna Terezë Pejë
044137873
Ambulanca Specialistike Vita HM rr. Pandeli Sotiri Pejë
044463387
Ordinanca Ortopedia rr. Nëna Terezë NR.97 Pejë
044603609
Kirurgjia rr. Bill Klinton NR.62 Pejë
044137867
Ordinanca Stomatologjike LILI DENT Peje Rr.UÇK 31 Dardania 1, 30010 Pejë
+377 44 286 996
Ordinanca Specialistike Stomatologjike Dr.Sh.Shala Rr ''Halil Turku'' Peje nr 17, 30000 Pejë
044712333
044125196