Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

DORI COM Zhujë Selmani Nr3 Pejë Kosovë Afër Stac.Trenit rr.Besnik Lajqi
044/207-379
TRA-MET-AL Pejë, 30000
044 148 875
Gacaferi
44501626
Pemebel
49755080
Unismetal
044/348-783
EGNATIA
49669900
EXTRA
44867158
Vetrok
44502102
Salinda
44221160