Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

DUGAGJINI Mretëresha Teutë p.n 30000, Pejë, Kosovë
044/737 537
ELSIG – Filiali Pejë Rr. Mbretëresha Teutë
039 423 560
ILLYRIA Rr.Mbretëresha Teutë p.n.
039/ 432-744
049/750-422
K.S Dardania – Dega Pejë Rr: Hasan Prishtina p.n.
043 300 727