Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Poligoni i Shenjëtarisë- Bai
044/138/544,
Urban Bar Korzo, 33000 Pejë
+381 377 44701029
Chill Caffe Bar Perball fimlit "Jusuf Gervalla", 30000 Pejë
+3849655740
Home Caffe Anna Lindh nr.85, 30000 Pejë
Rendez Vous Mbreti Piro, 30000 Pejë
049/129507