Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Las Vegas Pejë
039/434230
044/349062
Park Tmk—Pejë
+37744/282-832
Shala fshati Ramun
+37744/282-832
Dona Pejë,Rr.Rifat Begolli
039/456654
Jusaj Pejë,Rr.Rifat Begolli
039/452254
Gold Mbretëresha Teuta—106
039/434571
039/434572
Peja Pejë
044502207
Dukagjini Tony Blair Nr:2
039/ 433558
044/ 134890