Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Frizer Hagsfeld Rr. Vaso Pasha Nr.7 Pejë
044/275-649
Frizer për meshkuj Albani Rr. Hasan Prishtina 74 Pejë
049/151-598
Men 2000 Rr. Çajupi Nr 7 Pejë
044/714-926
Sport Rr. Rifat Begolli 5 Pejë
049/811-388
Berber Kushtrimi Rr. Tahir Hajrush Elezaj Pejë
039420684
Noli Leki Rr. Vaso Pasha Pejë
044/267-595
Frizer për meshkuj Kapeshnica Rr. Mbretresha Teuta Nr.3 Pejë
044/313-037