Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

Vitex Pharma rr. Fidanishtë D/2 10 Pejë
044962141
Biomed G rr. Vëllezërit Elezaj P.N Pejë
044825426
Barnatore Vesa Pharm rr. Nëna Terezë,113 Pejë
044/324-962
044/345-962
Barnatore Korabi rr. Reoni II, Vitomiricë Pejë
044184878
Melissae Pharm rr. Mbretëresha Teuta Pejë
044188083
Barnatore GM Med rr. Ahmet Gjikolli NR.1 Pejë
044275349
Barnatore Omega rr. Mbretresha Teutë Pejë
044642852
044772079
Barnatore Jeta Farm rr. N. Terezë Pejë
03925565
044151133
Barnatore Bes T Pharm rr. Mbretëresha Teutë pa NR Pejë
03921454
044221291
Barnatore Roli rr. Bill Klinton pa NR Pejë
044206966
Barnatore Ikre Farm rr. Rozafës 62 Pejë
049421485
Barnatore Reis Pharm rr. Vitomiricë Pejë
044155948
Barnatore Stina Pharm rr. Nëna Terezë Pejë
044568435
Barnatore Palin rr. Mbreti Pirro 6 Pejë
044127456
Barnatore Doni Farm rr. Nëna Terezë, 95 Pejë
044675028
Meha Pharm rr. Nëna Terezë Pejë
044306033
Barnatore Modesta rr. Eliot Engel NR.139 Pejë
044537503