Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

B KEP Ramiz Sadiku Sheshi Haxhi Zeka
044/252 253
044/434 706
FINCA KOSOVA Rr.Mbretëreshë Teuta p.n.
Rr.Mbretëreshë Teuta p.n.
PRO CREDIT BANK Adem Jashari p.n.
039/423026