Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

KosAutoStar – Ballkani
+386 49 118 779
+377 44 474 972
+386 38 754 441
TE FADILI Pavlan - Pejë
044/727 607
049/737 611
N.T.P Omega 30000 Pejë
038-433-815
D.P.T. DONAT Stacioni I trenit 30000 Pejë
044/221-527
AUTO SHOP BENA Bill Klinton 30000 Pejë
045/525-525
Auto Rally-G Mbretëresha Teutë 30000 Pejë
044/137-700
AUTO SALLONI PEJA Qyshk - Magjistralja Pejë-Prishinë 30000 Pejë
044/644-630
044/241-336
044/253-423
Fiat & Ford bekim berisha-abeja nr.96 Peje.
044/770/364
049/421/747