Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

EUROGOMA Rruga e Rozhajes
039/441 449
049/119 753
DIZDARI Zllapek, Pejë
044/182 684
049/182 684
OPEL Pejë , Rr. Uqk-së Nr.141
044/137 953
AUTO FRANCA Mbreti Bardhyl 17 Pejë-Kosovë
049/607-971
Auto Avangarde – BMW Servis Magjistralia Pejë - Prishtinë, km1, 30000 Pejë
+377 44 137 941