Thursday, 23 March 2017

Këtu mund të gjeni informatat kontaktuese të bizneseve, ndërmarrjeve dhe institucioneve që veprojnë në Pejë. Na kontaktoni në [email protected] për të listuar biznesin tuaj këtu.

EURO TOURS Ura e Gurit
039/432 372
039/433 285
IBRAJ TOURS Pejë
039/431 249
044/656 757
049/364 243
VARIUS Pejë Rr. Naim Frashëri - 4
044/965 803
049/831 238
Peja Resisen ADRIAN KRASNIQI Dardania 2, Nr. 66
044/206 816
049/206 816
Euro Tours Pejë
039/433-285
Euro Tours Rr. 186/4 Ish Jna Pejë
03933285
049/433-285
Ibraj Tours Rr. Radac Pejë
044/299-029
Agjensioni turistik Eurofly Rr. Adrian Krasniqi Pejë
049/404-381
Reno Tours Rr. Vitomiric Pejë
044/125-208
As Travel Assistance Rr. Shpëtim Bojku 35 Pejë
045/696-018
Besarti Tours Rr. Llugaxhi Pejë
044/146-549
Peja Tours Pejë
03927711
Air Zekaj Tours Mbreteresha Teute
039 423 400