Friday, 24 March 2017
20150119125012240620

Kosova me vetëm 14.8 për qind menaxhere femra

Gati një e treta e të gjitha bizneseve në mbarë botën sot janë në pronësi ose menaxhohen nga gratë, thuhet në studimin e Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO).   Sipas këtij studim...

Lexo më shumë
bjork-2007-bernhard-kristinn-2-01

Albumi i ri i Bjorkut, ne mars

Artistja e famshme islandeze, Björk ka njoftuar përmes profilit të saj në Facebook, se albumi i saj më i ri “Vulnicura” do të jetë në duart e fansave të saj në muajin mars të këtij viti. ...

Lexo më shumë

Artikuj të tjerë

millaku-ramadan-muja-duhet-t-euml-vet-euml-shkarkohet_hd

Gratë në Asamblenë e Prizrenit reagojnë ndaj fyerjeve që i janë bërë koleges së tyre Millaku

Grupi joformal i Grave të Asamblesë Komunale të Prizrenit ka reaguar ndaj fyerjeve që i janë bërë koleges së tyre, Drita Millaku, nga drejtori...

Lexo më shumë
images

Disa nga veprat e Johan Sebastian Bah-ut mund t’i ketë shkruar gruaja e tij

Sipas një dokumentari premierë në Londër, disa nga veprat më të famshme të “babait të të gjitha harmonive”, Johan Sebastian Bah, mund të...

Lexo më shumë
savvy-auntie-melanie-notkin-laptop-2

Beqare dhe pa fëmijë!!

E di çfarë po mendoni. Mund ta lexoj në fytyrën tuaj, buzëqeshje e hutuar, dremitje jobindëse, ballë pak i rrudhur. Ju po mundoheni të kup...

Lexo më shumë